LINOSNEDE

Op zoek naar een toegankelijke grafiekworkshop?

Linosnede is de perfecte deal.

Van stempels tot bladvullende ontwerpen. 

 

Een zelfontworpen linoprint maak je in 2 à 3 uur in een workshop op maat, in Waregem of op locatie. In de workshop leer je een linosnede ontwerpen, tekenen, snijden en drukken. In de workshop leer je met eenvoudige en kwalitatieve materialen aan de slag gaan.

 

info en boekingen: sayhi@floredeman.com 

POP UP FIGURES

In deze workshop illustreren we figuren die we daarna omvormen tot pop-up figures. Samen vormen ze een theatrale scène of beeldverhaal. Deze workshop is zowel voor kinderen, jongeren en volwassenen.  

 

Duur: min. 2 uur, max 4 uur 

info en boekingen: sayhi@floredeman.com 

WANDTAPIJTJE KNOPEN

Wandtapijtjes in kleuren, patronen en texturen geven een eye-catcher aan je interieur. In deze workshop leert illustrator Flore Deman je hippe wandtapijtjes knopen met de latch hook techniek (ofwel smyrna). Je maakt je eigen ontwerp en stelt kleuren en patronen samen. Via een eenvoudige techniek leer je de start van je wandtapijtje knopen én hoe je 'm thuis kan afwerken om hem rechtstreeks op te hangen aan je muur.

Inbegrepen: alle materialen voor 1 wandtapijtje met ophangwijze, incl gaas, wol en haakpen om thuis verder aan de slag te gaan.

Duur: min. 2 uur 

info en boekingen: sayhi@floredeman.com 

COLLAGE ILLUSTRATIE

Een illustratie is een krachtig beeld. In deze workshop gaan we aan de slag met gekleurd papier en maken we een illustratie doormiddel van een collage. We schilderen en knippen papier uit, voegen patronen toe en bekomen een eenvoudig kleurrijk beeld.
Klaar om in te kaderen!

Duur: min. 2 uur 

info en boekingen: sayhi@floredeman.com 

BOTANISCH TEKENEN

Een urban jungle in je woonkamer is vandaag de dag een must. Leer in deze workshop botanisch tekenen en stel zelf een leuke poster samen. Klaar om in te kaderen! We leren planten als de pannenkoekenplant, cactus en gatenplant natekenen en gaan aan de slag met stiften, aquarel/ecoline en kleurpotloden.
Op realistische of illustratieve wijze, aan jou de keuze. Tekenervaring is meegenomen maar geen must.

Incl: planten, tekenmaterialen

Duur: min. 2 uur 

info en boekingen: sayhi@floredeman.com 

© Flore Deman       sayhi@floredeman.com      www.floredeman.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest